Vegyszermentes medencevíz kezelés
Szeretne vegyszermentes, gyógyhatású vízben fürödni? A legjobb helyen jár!

Keresés a honlaponSzeretne vegyszermentes medencevízben fürödni?
Az Ön medencevizét is gyógyhatású vízzé varázsolom.

A Beró-féle vegyszermentes vízkezelés lényege, hogy olyan környezetet hoz létre, ami az emberek számára ideális, és ennél sokkal több!!!

A legfontosabb élettani hatások a Beró-féle vízkezelő használatakor:

 1. Élvezze a 8,5 -8,8 pH-jú, enyhén lúgos vízben való fürdőzést! Bőrünk, a maga 2 m2 -es felületével a legnagyobb szervünk. A lúgosítás a bőrén keresztül a leghatékonyabb! A lúgos víz ivás kész átverés. (A gyomorban lévő sósav azonnal közömbösíti a lúgos vizet.) Elsavasodott szervezetünknek ennél jobbat nem adhatunk. Dr. Csabai Zsolt írása a lúgosított, ionizált víz élettani hatásairól itt olvasható.

 2. El tudja képzelni, hogy az otthoni medencéjében a víz oldott oxigéntartalma
  meghaladja a 100 %-ot
  ? A magas oxigéntartalmú vízben fürdözés élettani
  hatásairól itt olvashat.
   
   
 3. A csodálatos, már 40 éve felfedezett, negatív ionokkal feltöltött víz fantasztikus hatását is szeretné élvezni? Ha többet szeretne megtudni ezekről a hatásokról, kérem látogasson el Dr. Kohán József: www.borgyogyaszat.com oldalára.
   
 4. Klaszteres - szerkezetes víz jön létre, mely selymes tapintású, "lágy" víz. Nincs vízkőlerakódás, sőt, a régit is feloldja.

Email: bero.szilard@t-online.hu 

Kérem, hívjon! Ezeket a csodálatos dolgokat a saját medencéjében is élvezheti.
A világon egyedülálló Beró-féle holisztikus vízkezelési módszeremmel igazi gyógymedencévé változtatom a medencéjét
vegyszerek nélkül!

Csak néhány gondolatot ragadnék ki az ajánlott olvasmányokból (linkekből):

 1. A lúgos vízben történő fürdőzés élettani hatása: A pozitív töltésű részecskék (savas közeg - többségünk szervezete ilyen) a bőrünkön keresztül átvándorolnak a lúgos medencevízbe, így a méreganyagok távoznak.

 2. A magas oldott oxigéntartalmú víz a bőrünkön keresztül képes a sejtjeinkbe eljutni és a véráram segítségével ellátni az oxigénhiányos sejtjeinket. Szabadgyökök - rákos sejtek ellen hat!
   
 3. A negatív ionizációtól természetes védekező rendszerünk aktivizálódik, megerősödik, így nehezebben betegszünk meg, illetve a meglévő állapot a maximálisan elérhető energiaszintet éri el. A kiválasztó funkciók erősödnek, a fájdalmak csillapodnak, a szervezet erős regenerálódása figyelhető meg.
   
 4. A vízkezelés hatására a legújabb felfedezések szerinti úgynevezett "4. halmazállapotba" került víz molekuláinak rendezettsége miatt megnövekszik a víz viszkózitása, aminek a következtében kisebb energiával nagyobb víztömeget lehet a szivattyú segítségével szűrni.

 Azt szeretném, hogy amikor a döntését meghozza, hogy beszerelteti a Beró-féle vegyszermentes vízkezelőmet, ne az motíválja, hogy 50 Ft/liter * 30,000 liter = 1,5 millió forint értékű gyógyhatású vize lesz a medencéjében, és ne az, hogy mennyit spórol, hogy nem kell vegyszerekre költenie... Akkor inkább egy tisztább környezet, de legfőképpen a saját és családja egészsége érdekében válassza ezt a megoldást.

 Az alábbi kulcsszavakra történő rákereséssel juthat erre az oldalra: Beró, Beró-féle vegyszermentes vízkezelés, medence, medencevíz, lúgos, lúgosítás, oxigén, oxigenizálás,  negatív ion, gyógyhatású víz,


Ha kérdése van, kérem telefonáljon, vagy küldjön Emailt!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:Beró Szilárd +36-30-705-0181